[email protected] | 078 – 616 7559

Alarmsystemen op maat

Beveiligingsmaatwerk

Moderne technologie

Technologische synergie

Profiteer van een veilig gevoel met de alarmsystemen op maat van Lebetec uit Zwijndrecht. Ons bedrijf maakt voor u gebruik van eigentijdse technieken op het gebied van beveiliging. Daarnaast putten wij voor u uit een flinke dosis ervaring. Om alarmsystemen te kunnen installeren die echt goed werken, zorgen we altijd voor een plan op maat. Iedere beveiligingsuitdaging is namelijk net anders en daar moet op worden ingespeeld.

Heeft u vragen over onze alarmsystemen?

Alarmsystemen maken wij voor u op maat

Als wij voor u alarmsystemen op maat aanleggen, dan zorgen we dat de individuele beveiligingstechnieken op een nauwe manier met elkaar samenwerken. Zo bieden wij u een beveiligingstotaaloplossing aan. Dit houdt bijvoorbeeld in dat de brandbeveiliging of inbraakbeveiliging in direct contact staan met de camerabeveiliging. Daarnaast worden uw alarmsystemen op maat verbonden met een goed functionerende meldkamer. Wij bieden zakelijke alarmsystemen op maat aan in onder andere de volgende sectoren:

Uiteraard zijn de systemen van ons bedrijf uit Zwijndrecht ook beschikbaar voor particulieren.

Vraag naar meer informatie over onze maatwerkbeveiligingsoplossingen

Wilt u graag gebruik maken van de diensten van een echte specialist op het gebied van alarm- en camerabeveiliging? Dan moedigen wij u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Stel ons al uw vragen, bijvoorbeeld als wilt weten hoeveel het aanleggen van een alarmsysteem kost. Bel hiervoor naar 0786167559 of stuur een e-mail naar [email protected].