[email protected] | 078 – 616 7559

Lebetec

Beveiliging onderwijs

Conform elke norm

Zowel de leerlingen als de faciliteiten waarover u als onderwijsinstelling beschikt, zijn zo waardevol dat zij de nodige bescherming verdienen. De risico’s van brand of vernieling zijn met onze systemen te beperken tot een minimum. Conform alle normen en eisen die aan beveiliging van een schoolgebouw worden gesteld. Of dat nu gaat over een complete inbraak- en brandbeveiligingssysteem of een functionele intercom, maar ook slimme toegangscontrole op verschillende niveau’s, Lebetec voorziet in een passend beveiligingspakket.

Norm en noodzaak

Uiteraard moeten uw installaties voldoen aan de gestelde norm voor onderwijsinstellingen in Nederland. Maar is de norm ook de wens? Wij installeren de noodzakelijke beveiligingssystemen inclusief certificering, maar denken ook graag een stap verder voor u.

 

Met onze ervaring in het installeren van beveiligingssystemen binnen een onderwijsomgeving, weten wij op een slimme manier extra’s in te bouwen binnen de mogelijkheden van uw budget. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van buitendeuren met een tijdschema en de mogelijkheden van een intercom.

Meer dan een standaard pakket beveiliging onderwijs

“Het is heel prettig om te ervaren hoe Lebetec meedenkt, ook buiten het standaard pakket voor een beveilingsprogramma dat past bij onze onderwijsinstelling.”

Beveiliging onderwijs

Onze aanpak in de beveiliging van onderwijsinstellingen stoelt op ruime ervaring en het gebruik van eigentijdse technieken. Informeer vrijblijvend wat we voor uw school of onderwijsinstelling kunnen betekenen of lees meer over de verschillende oplossingen die wij bieden.

Brandbeveiliging

Het schoon en netjes installeren van een brandmeldsysteem is vakwerk. Allereerst zorgen wij ervoor dat het detectieplan klopt en vervolgens gaan we representatief te werk voor een professionele installatie.

Toegangscontrole

Een portier voor elke ruimte binnen uw pand is met onze toegangscontroletechnieken eenvoudig te realiseren. Snel en voordelig schakelen dankzij modulair opgebouwde systemen.

Camerabewaking

Een vakkundige installatie van camerabewaking kenmerkt zich door keurig netjes weggewerkte kabels en een haarscherp beeld.

 

Meer informatie over beveiliging onderwijs? Bel 078 – 616 7559 of mail naar [email protected]