[email protected] | 078 – 616 7559

Lebetec

Beveiliging aan de hand van een alarmsysteem voor uw winkel

Diefstal in de kijker

We hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen hoe belangrijk het is om een alarmsysteem te installeren in een winkel. Een goede beveiliging maakt namelijk stiekem gedrag zichtbaar. Wat anders in uw winkel aan uw oog ontgaat, brengen wij opvallend scherp in beeld of in het gehoor door goede beveiliging te installeren. Als retailer met hart voor uw winkel kunt u eigenlijk niet zonder camera- of alarmsysteem. Onze retail beveiligingsinstallatie heeft meerdere keren bewezen de kans op inbraak en diefstal zichtbaar af te laten nemen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Daarom is het zo verstandig om in uw winkel een beveiliging te laten installeren door Lebetec uit Zwijndrecht.

Preventief en compleet alarmsysteem voor uw winkel

Naast de vereiste zaken, zoals de verplichtingen die uw verzekering stelt aan de risicoklasse en manier van bewaken, kijken wij verder vanuit een overkoepelend beveiligingsplan als we voor uw winkel de beveiliging installeren. Op basis van uw wensen en specifieke winkelsituatie bepalen we welke maatregelen leiden tot een optimale veiligheid. Op basis hiervan adviseren we een passend alarmsysteem voor uw winkel.

Wij nemen alles in overweging voordat we uw alarmsysteem in uw winkel plaatsen

In ons bedrijf denken wij na over de preventieve werking van de beveiliging in uw winkel of het al dan niet installeren van een paniekknop, mistgenerator of zelfs de koppeling met een brandbeveiligingssysteem. Ook een live view vanuit uw winkel naar de meldkamer en uw smartphone kunnen naar wens ingericht worden in het alarmsysteem. Bij Lebetec uit Zwijndrecht wordt alles geregeld vanuit één samenhangende beveiligingsaanpak. We zorgen dus voor alarmsystemen op maat. Deze passen we toe in de retail, maar we installeren bijvoorbeeld ook alarmsystemen in de horeca.

 

Winkelbeveiliging in de praktijk

“Alles wat we kunnen doen om winkeldieven de stuipen op het lijf te jagen voordat ze kunnen toeslaan, is pure winst voor de onderneming!”

Oog voor detail in beveiliging van detailhandel

Onze aanpak voor de beveiliging van uw winkel stoelt op ruime ervaring en het gebruik van de eigentijdse technologie die we bij u installeren. Informeer vrijblijvend wat we op het gebied van beveiliging voor uw winkel of winkelketen kunnen betekenen of lees meer over de verschillende oplossingen die wij installeren. Als specialist op het gebied van alarm- en camerabeveiliging zijn we de aangewezen partij om uw alarmsysteem in uw winkel te plaatsen.

Brandbeveiliging

Het schoon en netjes installeren van een brandmeldsysteem is vakwerk. Allereerst zorgen wij ervoor dat het detectieplan klopt en vervolgens gaan we representatief te werk voor een professionele installatie.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging of inbraakdetectie kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd. Wij helpen u in het maken van een keuze, afgestemd op uw situatie.

Meldkamer

Voor onze meldkamerdiensten werken wij samen met NVD Beveiligingsgroep. Toonaangevend in Nederland. Daarmee leveren wij u dienstverlening op het hoogste niveau.

Vraag naar de winkelbeveiliging die we voor u kunnen verzorgen

Voor meer informatie over de beveiliging van retail belt u naar 0786167559 of stuurt u een e-mail naar [email protected]. Wij beantwoorden al uw vragen. Daarnaast vertellen we u hoe we uw alarmsysteem in uw winkel kunnen installeren en bespreken we de kosten.