Lebetec

Beveiliging retail

Diefstal in de kijker

Winkelbeveiliging maakt stiekem gedrag zichtbaar. Wat anders aan uw oog ontgaat, brengen wij met onze oplossingen opvallend scherp in beeld of in het gehoor. Als retailer met hart voor uw zaak kunt u eigenlijk niet zonder camera- of alarmsysteem. Onze retail beveiligingsinstallatie heeft meerdere keren bewezen dat de kans op inbraak en diefstal zichtbaar afneemt. Voorkomen is immers beter dan genezen.

  • Optimale veiligheid voor uw personeel, klant en winkel
  • Totaaloplossing in winkelbeveiliging en diefstalbeperking
  • Van alarm en camera tot paniekknop en mistgeneratoren
Contact

Preventief en compleet

Naast de vereiste zaken zoals de verplichtingen die uw verzekering stelt aan de risicoklasse en manier van beveiligen, kijken wij verder vanuit een overkoepelend beveiligingsplan. Samen met uw wensen en specifieke winkelsituatie bepalen we welke maatregelen leiden tot een optimaal gevoel van veiligheid.

 

Zo denken wij bijvoorbeeld na over de preventieve werking van winkelbeveiliging of het al dan niet toepassen van een paniekknop, mistgenerator of zelfs de koppeling met een brandbeveiligingssysteem. Ook een live view naar de meldkamer en uw smartphone kunnen naar wens ingericht worden. Alles geregeld vanuit één samenhangende beveiligingsaanpak.

Lebetec Beveiligingstechniek brand- en inbraakbeveiliging

Winkelbeveiliging in de praktijk

“Alles wat we kunnen doen om winkeldieven de stuipen op het lijf te jagen voordat ze kunnen toeslaan, is pure winst voor de onderneming!”

 Oog voor detail in beveiliging van detailhandel 

Onze aanpak in winkelbeveiliging stoelt op ruime ervaring en het gebruik van eigentijdse technieken. Informeer vrijblijvend wat we voor uw winkel of winkelketen kunnen betekenen of lees meer over de verschillende oplossingen die wij bieden.

Brandbeveiliging

Het schoon en netjes installeren van een brandmeldsysteem is vakwerk. Allereerst zorgen wij ervoor dat het detectieplan klopt en vervolgens gaan we representatief te werk voor een professionele installatie.

Meer over brandbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging of inbraakdetectie kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd. Wij helpen u in het maken van een keuze, afgestemd op uw situatie.

Meer over inbraakbeveiliging

Meldkamer

Voor onze meldkamerdiensten werken wij samen met NVD Beveiligingsgroep. Toonaangevend in Nederland. Daarmee leveren wij u dienstverlening op het hoogste niveau.

Meer over meldkamer

 

Meer informatie over beveiliging retail? Bel 078 – 616 7559 of mail naar info@lebetec.nl