Lebetec

Camerabewaking

Deskundig advies over de beste beveiligingscamera voor uw situatie

  • Vreemde ogen dwingen: preventief effect
  • Zichtbaar en tegelijk keurig weggewerkt
  • IP camera’s, recorders, 4K of zelfs thermisch
Contact
Lebetec Beveiligingstechniek brand- en inbraakbeveiliging

Vakkundige camerabewaking voor het hele plaatje

Bent u als particulier op zoek naar een camera bij de voordeur? Of wilt u zakelijk uw pand en terrein bewaken met een compleet observatiesysteem? Lebetec voorziet in beide gevallen de beste beveilingscamera passend op uw situatie.

Camerabewaking zet alles scherp op beeld

Een vakkundige installatie van camerabewaking kenmerkt zich door keurig netjes weggewerkte kabels en een haarscherp beeld.

Door de technische ontwikkelingen is er ook in camerabewaking veel mogelijk. Digitale beelden van maar liefst 4K geven een haarscherp beeld en ongekende zoom-mogelijkheden. Zo ver zelfs dat u kentekenplaten van afstand goed kunt lezen.
Door ’s nachts gebruik te maken van infraroodbeeld houdt u ook in het donker zicht op wat er gebeurt in en om uw huis of pand.

Monitoring voor een veilig gevoel

Camerabewaking wordt ingezet voor uiteenlopende doeleinden. Voor elk doel geldt dat het draait om uw persoonlijke veiligheid of die van uw medewerkers.
 

Diefstal/inbraak

Het idee dat iemand door je huis of pand loopt die daar niet hoort, is één van de meest intimiderende situaties. Een camera dwingt die persoon om twee keer na te denken voordat hij überhaupt het lef toont om binnen te dringen en waardevolle goederen te ontvreemden.

Vernieling

Soms is de grootste schade niet de diefstal zelf, maar de schade die bij de inbraak gemoeid is. Naast de preventieve werking kunnen de beelden ook van pas komen als bewijslast naar de autoriteiten en verzekering.

Procesmonitoring

Heeft u een omgeving waarbinnen complexe en misschien wel gevaarlijke processen plaatsvinden? Dan is procesmonitoring een goede manier om de veiligheid van uw medewerkers te optimaliseren door te leren van de beelden.

Camerabewaking toegespitst op uw situatie en wensen

Van analoog naar digitaal

Beschikt u over een analoog camerasysteem? Dan kunnen wij deze met behoudt van bestaande bekabeling omzetten naar een eigentijds digitaal camerasysteem.

Beeldopname

Door het opnemen van camerabeelden heeft u bij calamiteiten beschikking over bewijsvoering. Het terughalen van de beelden geeft een compleet beeld van wat er heeft plaatsgevonden.

Motiondetectie

Geavanceerde camerasystemen maken gebruik van motiondetectie ofwel bewegingsdetectie op basis van content analyse. Zodra er een essentiële verandering in het beeld optreedt, geeft het systeem alarm en kan er direct actie ondernomen worden.

Live beeld op mobiel

De camera-oplossingen van Lebetec geven u zelfs de mogelijkheid om het beeld van uw camera’s op uw mobiele telefoon te streamen. Zo heeft u 24/7 direct zicht op wat uw camera’s registreren.

Beveiligingsplan

Een woning of bedrijfspand voorzien van camerabeveiliging begint in beide gevallen met een gedegen beveiligingsplan met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt.

 

Meer informatie over camerabewaking? Bel 078 – 616 7559 of mail naar info@lebetec.nl en wij adviseren u over de beste beveilingscamera voor uw situatie.