[email protected] | 078 – 616 7559

Lebetec

Beveiliging industrie

Onderdeel van het proces

De installatie van een compleet inbraak- of brandmeldinstallatie betekent veel voor de organisatie. Zowel in resultaat als het proces daar naartoe. Wij zorgen ervoor dat de impact door het installatieproces minimaal is en tegelijk het resultaat maximaal. Zo voorkomt u vervelende schade aan apparatuur of gereedschap terwijl de mensen op de werkvloer nauwelijks iets van onze werkzaamheden merken. Beveiliging wordt onderdeel van het proces.

Uw situatie leidend

Bij het opstellen van een PvE (programma van eisen) kijken we naar de eisen die het bouwbesluit en VRKI (verbeterde risicoklasse indeling) stellen. Het uiteindelijke voorstel is een samenspel tussen uw persoonlijke situatie en de eisen van de verzekeraar. Naast de gestelde eisen kijken we ook naar de manier waarop het inbraak-, brand- of toegangscontrolesysteem geïnstalleerd kan worden.

Kunnen we overal zomaar bij? Welke maatregelen moeten we nemen? Met welke bijzondere omstandigheden moeten we rekening houden? Vanuit deze aanpak realiseren we steeds opnieuw het grootste resultaat met minimale impact.

Beveiliging industrie zo geregeld

“Binnen ons strakke productieproces willen we verstoringen zo veel mogelijk inperken. Dat was met Lebetec zo geregeld.”

Beveiliging industrie

Onze aanpak in industriële beveiliging stoelt op ruime ervaring en het gebruik van eigentijdse technieken. Informeer vrijblijvend wat we voor uw productie-omgeving of fabriek kunnen betekenen of lees meer over de verschillende oplossingen die wij bieden.

Brandbeveiliging

Het schoon en netjes installeren van een brandmeldsysteem is vakwerk. Allereerst zorgen wij ervoor dat het detectieplan klopt en vervolgens gaan we representatief te werk voor een professionele installatie.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging of inbraakdetectie kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd. Wij helpen u in het maken van een keuze, afgestemd op uw situatie.

Meldkamer

Voor onze meldkamerdiensten werken wij samen met NVD Beveiligingsgroep. Toonaangevend in Nederland. Daarmee leveren wij u dienstverlening op het hoogste niveau.

Meer informatie over beveiliging industrie? Bel 078 – 616 7559 of mail naar [email protected]