[email protected] | 078 – 616 7559

Lebetec

Beveiliging kantoor

Facilitair ontzorgen

Als facilitair manager of gebouwbeheerder zit u er niet op te wachten om 3 uur ’s nachts uw bed uit te moeten voor een loze melding. Daarom gebruiken wij alleen kwaliteitssystemen. Het moet gewoon netjes geregeld zijn. Dat vindt u in onze totaalaanpak van kantoorbeveiliging en bedrijfsverzamelgebouwen. Voor minimale vereisten zoals een brandbeveiligingssysteem tot slimme extra’s op uw toegangscontrole.

Totaalaanpak

Wij benaderen de beveiliging van uw kantoor vanuit een totaalaanpak. Hierbij gaan we uit van de basissystemen voor brand- en inbraakbeveiliging, maar we kijken ook naar aanvullende mogelijkheden die uw facilitaire werkzaamheden rondom kantoorbeveiliging eenvoudiger maken.

Denk bijvoorbeeld aan mogelijkheden als een intercom, support op afstand of de combinatie met de meldkamer en bijvoorbeeld rapportages en roosterbewaking. Handig wanneer u in een bedrijfsverzamelgebouw afhankelijk bent van de discipline van verschillende gebruikers. Staat bijvoorbeeld het alarm niet aan om 20.00 uur? Dan krijgt u automatisch een seintje. En u slaapt die nacht lekker door.

Beveiliging kantoor zonder zorgen

“De systemen van Lebetec zijn kwaliteitssystemen waar je van op aankunt.”

Beveiliging kantoor

Onze aanpak in kantoorbeveiliging stoelt op ruime ervaring en het gebruik van eigentijdse technieken. Informeer vrijblijvend wat we voor uw kantoor of bedrijfsverzamelgebouw kunnen betekenen of lees meer over de verschillende oplossingen die wij bieden.

Brandbeveiliging

Het schoon en netjes installeren van een brandmeldsysteem is vakwerk. Allereerst zorgen wij ervoor dat het detectieplan klopt en vervolgens gaan we representatief te werk voor een professionele installatie.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging of inbraakdetectie kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd. Wij helpen u in het maken van een keuze, afgestemd op uw situatie.

Meldkamer

Voor onze meldkamerdiensten werken wij samen met NVD Beveiligingsgroep. Toonaangevend in Nederland. Daarmee leveren wij u dienstverlening op het hoogste niveau.

Meer informatie over beveiliging kantoor? Bel 078 – 616 7559 of mail naar [email protected]