[email protected] | 078 – 616 7559

Lebetec

Inbraakbeveiliging in regio Zwijndrecht

Detectie met effect

Als u zoekt naar de best mogelijke inbraakbeveiliging dan is Lebetec uit Zwijndrecht zeker de specialist die u nodig heeft. Wij zorgen namelijk voor een responsief en betrouwbaar systeem waar u ten alle tijden op kunt vertrouwen. Doordat wij er telkens in slagen beveiligingssystemen te plaatsen waarin alle technologieën feilloos op elkaar zijn afgestemd, kunnen wij met recht zeggen dat we de beste inbraakbeveiliging van Zwijndrecht en omstreken leveren aan onze klanten.

Houd de deur op slot met de beste inbraakbeveiliging van regio Zwijndrecht

“Het geeft een gerust gevoel te weten dat Lebetec voor elke ingang de nodige maatregelen heeft getroffen om ongewenste indringers buiten te houden.”

De beste inbraakbeveiliging van regio Zwijndrecht; om uw wensen heen gebouwd

Inbraakbeveiliging of inbraakdetectie kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd door Lebetec uit Zwijndrecht. Wij helpen u in het maken van een keuze, afgestemd op uw situatie.

Een solide buitenschil van uw inbraakbeveiliging in of rondom Zwijndrecht kan opgebouwd zijn uit verschillende vormen en combinaties van de beste contacten en detectie. Voorbeelden hiervan zijn sensoren op deuren en ramen, bewegingsdetectoren, glasbreukdetectie en terreindetectie met gronddetectie of druksensoren. In dit scala aan mogelijkheden beginnen wij met uw persoonlijke wensen en stemmen daar heel gericht de beste vorm van inbraakbeveiliging op af die past bij uw woon- of werkruimte.

Verschillende modules voor uw inbraakbeveiliging in de buurt van Zwijndrecht

De technische kant is één onderdeel van het verhaal die zorgt voor de beste inbraakbeveiliging in de omgeving van Zwijndrecht. Naast de verschillende vormen van detectie, biedt Lebetec aanvullende opties om het aanbod compleet te maken, bijvoorbeeld aan de hand van alarm- en camerabeveiligingssystemen.

Doormelding

Bij een detectie vindt er doormelding plaats naar de meldkamer en/of ook naar een mobiele telefoon. Bij een geverifieerde melding naar de meldkamer kunnen direct de autoriteiten worden ingeschakeld.

 

Dag- en nachtstand

Naar uw specifieke wensen kunnen wij het inbraaksysteem zo programmeren dat u verschillende beveiligingszones apart kunt activeren of deactiveren. Dit gaat ook bijvoorbeeld door middel van een app.

 

Paniekknop

Speciaal voor winkelbeveiliging is het mogelijk om bij een inbraakalarm ook een paniekknop te installeren. Dit overvalalarm waarschuwt direct de betreffende autoriteiten.

Inbraakbeveiliging voor alle ruimtes van uw woon- of werkpand nabij Zwijndrecht

Onze inbraakbeveiliging voldoet aan de eisen die uw verzekering stelt. Hierdoor heeft u altijd de zekerheid dat u aan de voorwaarden voor uitkering voldoet, bijvoorbeeld als u geacht wordt een logboek te tonen.

Een van de meest geavanceerde en beste vormen van inbraakdetectie is het gebruik van gronddetectie of druksensoren. Hiermee legt u een onzichtbaar detectieveld aan rondom uw woning of bedrijfspand.

Ook voor uitbreiding van uw bestaande inbraakbeveiligingssysteem of de overname van het onderhoud kunt u bij ons terecht. Lebetec uit Zwijndrecht kan als de beste overweg met de meest voorkomende systemen voor inbraakbeveiliging.

Niet direct gerelateerd aan inbraakbeveiliging, maar optioneel wel mogelijk, is de installatie van een waterdetector in bijvoorbeeld uw kelder. Hierdoor kunt u snel ingrijpen bij wateroverlast om grote schade te voorkomen.

Wij combineren voor u als de beste verschillende systemen met de inbraakbeveiliging voor uw woon- of werkpand in de buurt van Zwijndrecht. Samen met u maken we een compleet beveiligingsplan voor inbraak, brand, camera en toegangsbewaking. Uiteraard verzorgen wij voor de brand- en camerabeveiliging ook de installaties.

Indien gewenst levert Lebetec mogelijkheden voor waardebescherming zoals kluizen. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem snel contact met ons op om de beveiligingsmogelijkheden te bespreken

Wilt u graag weten hoe wij voor u de beste inbraakbeveiliging kunnen plaatsen in uw woon- of werkpand uit de omgeving van Zwijndrecht? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 0786167559 of stuur een e-mail naar [email protected]. Zie ook de inbraakbeveiliging die wij aanbieden in het nabijgelegen Dordrecht.