Lebetec

Inbraakbeveiliging

Detectie met effect

  • Ongewenste indringers buiten houden
  • Preventieve buitenschil
  • Contacten en detectoren
Contact

Houd de deur op slot met inbraakbeveiliging

“Het geeft een gerust gevoel te weten dat Lebetec voor elke ingang de nodige maatregelen heeft getroffen om ongewenste indringers buiten te houden.”

Inbraakbeveiliging om uw wensen heengebouwd

Inbraakbeveiliging of inbraakdetectie kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd. Wij helpen u in het maken van een keuze, afgestemd op uw situatie.

Een solide buitenschil kan opgebouwd zijn uit verschillende vormen en combinaties van contacten en detectie. Sensoren op deuren en ramen, bewegingsdetectoren, glasbreukdetectie en terreindetectie met gronddetectie of druksensoren. In dit scala aan mogelijkheden beginnen wij met uw persoonlijke wensen en stemmen daar heel gericht de meest ideale vorm van inbraakbeveiliging op af.

Verschillende modules inbraakbeveiliging

De technische kant van inbraakbeveiliging is slechts één kant van het verhaal. Naast de verschillende vorm van detectie, biedt Lebetec aanvullende opties om het aanbod compleet te maken.
 

Doormelding

Bij een detectie vindt er doormelding plaats naar de meldkamer en/of ook naar een mobiele telefoon. Bij een geverifieerde melding naar de meldkamer kunnen direct de autoriteiten worden ingeschakeld.

Dag- en nachtstand

Op uw specifieke wensen kunnen wij het inbraaksysteem zo programmeren dat u verschillende beveiligingszones apart kunt activeren of de-activeren. Ook bijvoorbeeld door middel van een app.

Paniekknop

Speciaal voor winkelbeveiliging is het mogelijk om bij een inbraakalarm ook een paniekknop te installeren. Dit overvalalarm waarschuwt direct de betreffende autoriteiten.

Inbraakbeveiliging voor al uw ruimtes

Verzekering

Onze inbraakbeveiliging voldoet aan de eisen die uw verzekering stelt. Hierdoor heeft u altijd de zekerheid dat u aan de voorwaarden voor uitkering voldoet. Bijvoorbeeld als u geacht wordt een logboek te tonen.

Terreindetectie

Een geavanceerde vorm van inbraakdetectie is het gebruik van gronddetectie of druksensoren. Hiermee legt u een onzichtbaar detectieveld aan rondom uw woning of bedrijfspand.

Uitbreiding of overname

Ook voor uitbreiding van uw bestaande inbraakbeveiligingssysteem of de overname van het onderhoud kunt u bij Lebetec terecht. Wij kunnen overweg met de meest voorkomende systemen.

Waterdetectie

Niet direct gerelateerd aan inbraakbeveiliging, maar optioneel wel mogelijk is de installatie van een waterdetector in bijvoorbeeld uw kelder. Hierdoor kunt u snel ingrijpen bij wateroverlast om grote schade te voorkomen.

Combinatie camera- en brandbeveiliging

Combineer verschillende systemen met uw inbraakbeveiliging. Samen met u maken we een compleet beveiligingsplan voor inbraak, brand, camera en toegangsbewaking.

Kluizen

Indien gewenst levert Lebetec mogelijkheden voor waardebescherming zoals kluizen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Meer informatie over inbraakbeveiliging? Bel 078 – 616 7559 of mail naar info@lebetec.nl