[email protected] | 078 – 616 7559

Camerabeveiliging en installaties

Beveiligingsmaatwerk

Moderne technologie

Technologische synergie

Voor een optimale camerabeveiliging is het natuurlijk belangrijk dat er goed werk wordt geleverd tijdens het plaatsen van de installaties. Daar kunt u gelukkig op rekenen als u een beroep doet op de werkzaamheden van Lebetec uit Zwijndrecht. Wij zijn namelijk een toonaangevend bedrijf op het gebied van camerabeveiliging die meer dan genoeg kennis in huis heeft om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U koopt de installaties die nodig zijn voor uw camerabeveiliging bij ons bedrijf, waarna deze snel voor u wordt geïnstalleerd.

Heeft u vragen over onze camerabeveiliging en installaties?

Wij verzorgen uw camerabeveiliging aan de hand van goed geplaatste installaties

Als we de installaties voor uw camerabeveiliging plaatsen is het zaak dat we deze inrichten op basis van de specificaties van uw woon- of werkpand. We kijken bijvoorbeeld wat de beste locaties zijn voor een cameraplaatsing en hoe we de verschillende units integreren op een manier die zorgt voor een effectieve cohesie. Dit zijn belangrijke elementen als u moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit van uw camerabeveiliging en de bijhorende installaties. Daarom gaan we graag het gesprek met u aan om uw behoeften te bespreken.

Kies voor de kwaliteit van ons bedrijf

Bij Lebetec uit Zwijndrecht rekent u dan ook altijd op de beste camera- en alarmbeveiliging. Zo bieden we u naast camerabeveiliging en de bijhorende installaties ook de volgende beveiligingsoplossingen:

Op het gebied van beveiligingstechniek zijn wij een absolute alleskunner die steeds voor u klaarstaat.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u graag onze hulp inschakelen op het gebied van installaties voor uw camerabeveiliging? Neem dan snel contact met ons op om onze kwaliteitscamerasystemen te bespreken door te bellen naar 0786167559 of door te e-mailen naar [email protected]. Het is overigens ook mogelijk het contactformulier in te vullen.