[email protected] | 078 – 616 7559

Lebetec

Meldkamer

Altijd paraat

Verbind alle meldingsvormen in de meldkamer

“Door gebruik te maken van de meldkamer is er controle op elk systeem. Bij bijvoorbeeld brand of inbraak wordt direct de juiste persoon ingelicht of eventueel zelfs direct de betreffende hulpdienst. Het voelt als een paar extra ogen die mijn eigendommen in de gaten houden. En dat voelt wel zo prettig!”

De meldkamer licht u in

Voor onze meldkamerdiensten werken wij samen met NVD Beveiligingsgroep. Eén van de oudste en vooraanstaande beveiligingsorganisatie van Nederland. Daarmee leveren wij u dienstverlening op het hoogste niveau.

In sommige gevallen is de aansluiting op een meldkamer of alarmcentrale een vereiste van brandweer of verzekering. Dan moet alles wel goed en professioneel geregeld zijn. Een openbaar pand met verschillende verdiepingen en diverse vluchtroutes moet goed in beeld zijn bij de meldkamer om op een juiste manier melding te doen. Wij zorgen voor een naadloze aansluiting van zowel de techniek als de communicatie met de meldkamer.

 

Signaleren en melden

Elke afwijkende situatie wordt gesignaleerd, op waarde geschat en daar waar nodig gemeld aan het waarschuwingsadres.

Geverifieerde melding

Een standaard alarm wordt gemeld op het door u aangegeven waarschuwingsadres. Een geverifieerde melding kan ook direct aan de betreffende hulpinstantie worden doorgemeld.

Via een APP op uw smartphone

Door een koppeling te maken met uw smartphone mist u geen enkele melding meer. Een speciale APP geeft u direct inzicht in de gemaakte melding.

24/7

De meldkamer staat 24/7 paraat om meldingen te signaleren en door te geven. Op elk moment van de dag bepalen zij razendsnel welke acties er ondernomen moeten worden.

Meldkamer met opvolgacties naar uw wens

Het gebruik van een meldkamer biedt u de geruststellende gedachte dat er altijd een paar extra oren en ogen op uw pand gericht staan. Alert en ingericht om signalen van afwijkende situatie adequaat op te merken.

De meldkamer maakt onderdeel uit van onze oplossing in totaalbeveiliging. Brand, inbraak, camerabewaking en toegangscontrole. Al onze diensten sluiten naadloos op elkaar aan en bieden u een complete beveiligingsoplossing voor uw woning of pand.

Naast brand of inbraak kan er ook melding gedaan worden van wateroverlast. Voor uw kelder, maar misschien nog wel meer voor ruimtes waar gevoelige apparatuur staat.

Het is mogelijk van aanvullende diensten van de meldkamer gebruikt te maken. Denk hierbij aan alarmopvolging, controle en begeleiding, maar ook collectieve surveillance. Lebetec adviseert in het samenstellen van het meest passende dienstenpakket.

De dienstverlening meldkamer sluit u aan met een contract. Wij lichten het contract tot in de kleinste lettertjes aan u toe zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Meer informatie over de meldkamer? Bel 078 – 616 7559 of mail naar [email protected]