[email protected] | 078 – 616 7559

Lebetec

Beveiliging distributie en warehousing

Alles geregeld vanuit één systeem

Wanneer u de verantwoordelijkheid neemt over de goederen van uw klant, dan wilt u uw klanten de zekerheid geven dat de veiligheid geborgd is. Daarin zijn onze systemen u van dienst. En met het onderling verbinden van diverse systemen ontstaat één samenhangend geheel aan beveilingsoplossingen. Ook als u meerdere op- en overslaglocaties heeft.

Optimale bescherming

Bij de op- en overslag van goederen is borging een belangrijk onderdeel. Er kan altijd iets gebeuren per toeval of door kwaadwillenden. Dan gaat het erom hoe u dat oplost. Onze camera’s helpen in het verkrijgen van bewijsvoering voor bijvoorbeeld het afhandelen van de verzekering in geval van schade.

Heeft u veel wisselend personeel of bezoekers. Met onze oplossingen in toegangscontrole heeft u volledig zelf in beheer wie u autoriseert. Bij oplevering stellen wij alles in basis voor u in en met onze remote services bieden wij support op afstand voor als u er even niet uitkomt.

Beveiliging distributie & warehousing

“Als ik mijn eigen spullen met een gerust hart bij ons durf op te slaan, is dat de zekerheid dat we het ook voor onze klanten goed hebben geregeld.”

Beveiliging distributie en warehousing

Onze aanpak in logistieke beveiliging stoelt op ruime ervaring en het gebruik van eigentijdse technieken. Informeer vrijblijvend wat we voor uw warehouse of terminal kunnen betekenen of lees meer over de verschillende oplossingen die wij bieden.

Brandbeveiliging

Het schoon en netjes installeren van een brandmeldsysteem is vakwerk. Allereerst zorgen wij ervoor dat het detectieplan klopt en vervolgens gaan we representatief te werk voor een professionele installatie.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging of inbraakdetectie kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd. Wij helpen u in het maken van een keuze, afgestemd op uw situatie.

Toegangscontrole

Een portier voor elke ruimte binnen uw pand is met onze toegangscontroletechnieken eenvoudig te realiseren. Snel en voordelig schakelen dankzij modulair opgebouwde systemen.

Meer informatie over beveiliging distributie en warehousing? Bel 078 – 616 7559 of mail naar [email protected]