[email protected] | 078 – 616 7559

Lebetec

Brandbeveiliging

Veiligheid meester

Volledige detectie is brandbeveiliging op het hoogste niveau

“Dankzij de brandbeveiliging van Lebetec heb ik de zekerheid dat het onderdeel brandmelding
goed geregeld is en ik niet voor verrassingen kom te staan als de situatie vraagt om
alert en adequaat handelen.”

Brandbeveiliging vakkundig geïnstalleerd

Het schoon en netjes installeren van een brandmeldsysteem is vakwerk. Allereerst zorgen wij ervoor dat de projectering klopt op basis van geldende normen en vervolgens gaan we representatief te werk voor een professionele installatie.

Aan de manier van werken, herkent u de kwaliteit van brandbeveiliging. Dat merkt u al terug in kleine dingen. Van de manier waarop wij uw pand binnenlopen tot de manier waarop wij de werkplek (schoon) opleveren. Is het nodig om doorvoeren te maken door muren of plafonds? Na het aanleggen van de kabels is daar niets meer van terug te zien.

Brandbeveiliging specifiek afgestemd op elke ruimte

Elk bedrijf is anders, elke ruimte vraagt een eigen vorm van brandbeveiliging. Het aanbod in detectiesystemen en oplossingen bij Lebetec is daarom zeer divers.

Branddetectiesystemen

Er zijn verschillende systemen met elk een eigen toepassing. Zo zijn er optische, thermische en CO2 melders.

Intelligente melders

Met het gebruik van intelligente melders is er zelfs onderscheid te maken tussen sigaretten rook of daadwerkelijke rook van een beginnende brand.

Advies en keuzehulp

Welk systeem voor uw situatie de meest passende oplossing is, hoeft u niet zelf te bepalen. Wij adviseren en helpen u met het opstellen van een brandpreventieplan voor uw pand.

Brandbeveiliging voor een tijdig gewaarschuwd mens

Speciaal voor grote ruimtes biedt Lebetec oplossingen in de vorm van listkabels met om de meter een sensor en beam lasers met reflector.

Als het op veiligheid aankomt, krijgen we geen tweede kansen. Daarom werkt Lebetec samen met projectiedeskundigen FSN in advies en controle. Dat geeft u de zekerheid dat ons werk ook echt goed is.

In combinatie met branddetectie installeert Lebetec ook een ontruimingsalarm. Samen met een handmelder kunnen ter plekke direct de nodige procedures in werking worden gezet.

Het brandmeldsysteem kan aangesloten worden op de regionale alarmcentrale of particuliere alarmcentrale om de hulpdiensten te waarschuwen.

Laat maandelijks, maar zeker jaarlijks uw brandmeldsysteem controleren. Doet elke melder het nog? Is het detectieplan nog up to date? Voldoet het systeem nog aan het programma van eisen conform de actuele situatie van de ruimte? Met onze onderhoudsdiensten houden wij het nauwlettend voor u in de gaten zodat u veiligheid meester blijft.

Meer informatie over brandbeveiliging? Bel 078 – 616 7559 of mail naar [email protected]