[email protected] | 078 – 616 7559

Lebetec

Toegangscontrole

Goede binnenkomer

Profiteer van onze modulair opgebouwde toegangscontrolesystemen

“Voor elke ruimte weet Lebetec een passende oplossing te bedenken die ook nog eens heel eenvoudig te beheren is. Daarmee is elke toegang gecontroleerd en eenvoudig bij te stellen wanneer een veranderende situatie daar om vraagt.”

Toegangscontrole is uw high tech portier

Een portier voor elke ruimte binnen uw pand is met onze toegangscontroletechnieken eenvoudig te realiseren. Bovendien zijn onze systemen modulair opgebouwd zodat we snel en voordelig kunnen schakelen.

In de keuze voor een bepaald systeem toegangscontrole kan het u gaan duizelen. Daarom maken we samen met u een plan van aanpak om voor uw specifieke wensen een concrete oplossing in te richten. Aan de hand van dit plan wordt de keuze een stuk eenvoudiger. We zetten al uw opties op een rij en voorzien van advies kiest u altijd goed.

Geautoriseerde toegang en verboden voor onbevoegden

Laat alleen de juiste personen binnen en houdt tegelijkertijd diegenen buiten uw terrein, pand en ruimte die binnen niets te zoeken heeft.

Partners

Lebetec werkt samen met verschillende partners ter ondersteuning voor een professioneel eindproduct. Dit geeft u de zekerheid van een goed geïnstalleerde toegangscontrole met het gebruik van eigentijdse technieken.

Beveiligingsconcept

Voorafgaand aan de installatie ontwerpen wij een beveiligingsconcept waarin uw wensen en eisen verwerkt zijn. Zo heeft u zelf in de hand hoe ver u wilt gaan en adviseren wij u om de juiste keuzes te maken. 

Systeemkoppelingen

Een toegangscontrole-systeem is goed te combineren met andere systemen zoals bijvoorbeeld de integratie met camerasystemen. Op basis van uw situatie adviseren wij de meest ideale opzet.

Toegangscontrole geeft u grip op uw entrees

Toegangscontrole geeft u ook inzicht wie er op een specifiek moment aanwezig was of is in een bepaalde ruimte. Informatie die goed van pas kan komen of zelfs van levensbelang kan zijn bij calamiteiten.

U kunt toegangscontrole ook reguleren op basis van bepaalde tijdvakken. Dit geeft u de mogelijkheid om de toegankelijkheid van ruimtes van tijd tot tijd in te stellen.

Naast geautoriseerde toegang kan hetzelfde systeem ook ingesteld worden om alarm te slaan wanneer er iets mis is. Bijvoorbeeld wanneer een ruimte niet goed wordt afgesloten of te lang open staat.

Wij maken het u graag zo eenvoudig mogelijk. Dat wil zeggen dat u zelf zoveel mogelijk controle krijgt om zelf uw toegangscontrole te beheren, met gedegen tekst, uitleg en support waar nodig.

Van verschillende soorten informatiedragers tot biometrische oplossingen, er zijn mogelijkheden te over. Laat u vrijblijvend informeren welke oplossing voor uw situatie het meest geschikt is.

Meer informatie over toegangscontrole? Bel 078 – 616 7559 of mail naar [email protected]