[email protected] | 078 – 616 7559

Lebetec

Alarmsysteem voor beveiliging in de horeca

Organisatorische totaaloplossing

Beveilig uw restaurant of café in één keer goed met een betaalbaar alarmsysteem voor de horeca van Lebetec uit Zwijndrecht. Daarmee voorkomt u het effect van de zwakste schakel. Juist door een slim samenspel van verschillende technologieën die naadloos op elkaar aansluiten, waarborgen wij het niveau van uw alarmsysteem voor de horeca. Dit doen we bijvoorbeeld door het gebruik van camera’s met HD-kwaliteit in combinatie met een livestream naar uw telefoon. Zo heeft u een haarscherp beeld van uw zaak op elk moment binnen handbereik.

Ons alarmsysteem voor de horeca is een totaaloplossing

Om een horecagelegenheid te beveiligen, adviseren wij als specialist in alarm- en camerabeveiliging de aanpak van een totaaloplossing. Wij zorgen ervoor dat de verschillende beveiligingstechnologieën voor de horeca, van brandbeveiliging tot camera’s, nauw op elkaar aansluiten in een responsief alarmsysteem. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken en heeft u de zekerheid dat de beveiliging goed geregeld is. Ook met de HD-beelden op uw telefoon bent u er direct bij wanneer er incidenten zijn, zoals een brand in de keuken of een ruzie aan de bar, dankzij een alarmsysteem voor horeca van Lebetec uit Zwijndrecht. U kunt direct maatregelen nemen voordat het uit de hand loopt. Dat is het voordeel van onze totaaloplossingen.

Beveiliging horeca van A tot Z

“Het runnen van mijn zaak vereist al mijn aandacht. Dan moet iets als de beveiliging gewoon geregeld worden, zonder dat ik daar omkijken naar heb.”

Beveiliging door een alarmsysteem voor horeca

Onze aanpak in het beveiligen van uw restaurant of café stoelt op ruime ervaring en het gebruik van eigentijdse technieken die samenkomen in ons alarmsysteem voor de horeca. Informeer vrijblijvend wat we voor uw horecagelegenheid kunnen betekenen of lees meer over de verschillende oplossingen die wij bieden. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook een alarmsysteem voor winkels aan.

Brandbeveiliging

Het schoon en netjes installeren van een brandmeldsysteem is vakwerk. Allereerst zorgen wij ervoor dat het detectieplan klopt en vervolgens gaan we representatief te werk voor een professionele installatie.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging of inbraakdetectie kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd. Wij helpen u in het maken van een keuze, afgestemd op uw situatie.

Meldkamer

Voor onze meldkamerdiensten werken wij samen met NVD Beveiligingsgroep. Toonaangevend in Nederland. Daarmee leveren wij u dienstverlening op het hoogste niveau.

Bespreek uw beveiligingswensen met ons

Wilt u meer informatie over de beveiliging die ons alarmsysteem voor de horeca kan aanbieden, bijvoorbeeld omdat u wilt weten wat het kost? Bel dan naar 0786167559. Natuurlijk is het ook mogelijk een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij vertellen u graag meer over de technologische details en de toepasbaarheid van het systeem voor uw horecagelegenheid.