Lebetec

Beveiliging horeca

Organisatorische totaaloplossing

Beveilig uw restaurant of café in één keer goed met de betaalbare oplossingen van Lebetec. Daarmee voorkomt u het effect van de zwakste schakel. Juist door een slim samenspel van verschillende systemen die naadloos op elkaar aansluiten, borgen wij het niveau van de beveiliging. Bijvoorbeeld door het gebruik van camera’s met HD kwaliteit in combinatie met een livestream naar uw telefoon. Haarscherp beeld van uw zaak op elk moment binnen handbereik.

  • In één keer alles geregeld
  • Effectief samenspel van betaalbare maatregelen
  • Van brandmelders tot HD camera’s
Contact

Totaaloplossing

 

In het beveiligen van een horeca-gelegenheid adviseren wij de aanpak van een totaaloplossing. Wij zorgen ervoor dat de verschillende systemen, van brandbeveiliging tot camera’s nauw op elkaar aansluiten. Zo heeft u nergens meer omkijken naar met de zekerheid dat de beveiliging goed geregeld is. Ook met de HD beelden op uw telefoon bent u er direct bij wanneer er incidenten zijn, zoals een brand in de keuken of een ruzie aan de bar. U kunt direct maatregelen nemen voordat het uit de hand loopt. Dat is het voordeel van onze totaaloplossingen.

Beveiliging horeca van A tot Z

“Het runnen van mijn zaak vereist al mijn aandacht. Dan moet iets als de beveiliging gewoon geregeld worden, zonder dat ik daar omkijken naar heb.”

Beveiliging horeca

Onze aanpak in het beveiligen van uw restaurant of café stoelt op ruime ervaring en het gebruik van eigentijdse technieken. Informeer vrijblijvend wat we voor uw horeca-gelegenheid kunnen betekenen of lees meer over de verschillende oplossingen die wij bieden.

Brandbeveiliging

Het schoon en netjes installeren van een brandmeldsysteem is vakwerk. Allereerst zorgen wij ervoor dat het detectieplan klopt en vervolgens gaan we representatief te werk voor een professionele installatie.

Meer over brandbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging of inbraakdetectie kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd. Wij helpen u in het maken van een keuze, afgestemd op uw situatie.

Meer over inbraakbeveiliging

Meldkamer

Voor onze meldkamerdiensten werken wij samen met NVD Beveiligingsgroep. Toonaangevend in Nederland. Daarmee leveren wij u dienstverlening op het hoogste niveau.

Meer over meldkamer

 

Meer informatie over beveiliging horeca? Bel 078 – 616 7559 of mail naar info@lebetec.nl