[email protected] | 078 – 616 7559

Lebetec

Beveiliging kerkgebouwen

Gepaste benadering

Vandalisme aan kerkgebouwen komt helaas te vaak voor. De kostenpost die deze vernielingen teweeg brengen zijn vaak nog de minste zorg. Het is vooral de beleving van een dergelijk voorval die diepe impact kan hebben. Dat een kerkgebouw meer dan een pand is, al dan niet monumentaal, hebben wij in de loop der tijd goed begrepen. Vanuit die ervaring installeren wij met oog voor het gebouw en haar functie een gepaste beveiligingsoplossing.

Met oog voor gebouw en functie

Is uw kerk een monumentaal pand? Of zijn het misschien uw leden die met eigen middelen en eigen arbeid steen voor steen de kerk gebouwd hebben? Dan hang je daar niet zomaar een camera op. En ook het installeren van een brandmeldsysteem vereist kennis van het gebruik van het gebouw. Die kennis en ervaring vindt u in de gepaste werkwijze van Lebetec.

Met oog voor het gebouw en de functie op de diverse momenten adviseren wij aan de hand van uw wensen welke beveiligingssystemen we het beste kunnen toepassen en op welke manier deze het beste geïnstalleerd kunnen worden, zodat de impact voor het gebouw minimaal is of zelfs helemaal onzichtbaar.

Beveiliging kerkgebouwen vereist
een gepaste werkwijze

“Bij Lebetec merk je dat zij het gebouw zien als meer dan een gebouw. Dat voelt vertrouwd.”

Beveiliging kerkgebouwen

Onze aanpak in de beveiliging van kerkgebouwen stoelt op ruime ervaring en het gebruik van eigentijdse technieken. Informeer vrijblijvend wat we voor uw kerkgebouw kunnen betekenen of lees meer over de verschillende oplossingen die wij bieden.

Brandbeveiliging

Het schoon en netjes installeren van een brandmeldsysteem is vakwerk. Allereerst zorgen wij ervoor dat het detectieplan klopt en vervolgens gaan we representatief te werk voor een professionele installatie.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging of inbraakdetectie kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd. Wij helpen u in het maken van een keuze, afgestemd op uw situatie.

Camerabewaking

Een vakkundige installatie van camerabewaking kenmerkt zich door keurig netjes weggewerkte kabels en een haarscherp beeld.

 

Meer informatie over beveiliging kerkgebouwen? Bel 078 – 616 7559 of mail naar [email protected]